Φεβρουάριος 2024

Δωρέα παιχνιδιών & οικιακών συσκευών σε 13 ιδρύματα και οργανισμούς

Race for the Cure

Στην Πλαίσιο έχουμε στόχο να προσφέρουμε βοήθεια έμπρακτα και να δώσουμε χαρά σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη. Γι’ αυτό το λόγο με την έναρξη της νέας χρονιάς δωρίσαμε πάνω από 900 παιχνίδια και οικιακές συσκευές σε 13 ιδρύματα και οργανισμούς σε έξι περιοχές της Ελλάδας.

Race for the Cure
Race for the Cure

Στην προσπάθειά μας να ενισχύσουμε ορφανοτροφεία και φιλανθρωπικούς οργανισμούς, καλύψαμε το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής επικράτειας: από τη Δράμα, και τη Θεσσαλονίκη, μέχρι την Κρήτη, την Πάτρα, το Βόλο και την Αθήνα.

Race for the Cure
Race for the Cure

Στηρίξαμε ιδρύματα και φορείς που επιτελούν σημαντικό έργο για τους συνανθρώπους μας, όπως η Ένωση Κυριών Δράμας, το Παπάφειο Ίδρυμα, το Ορφανοτροφείο Μέλισσα, το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, ο σύλλογος Στοργή και ο Άγιος Στυλιανός στη Θεσσαλονίκη, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κρήτης, η οργάνωση Co2gether στην Πάτρα, το Ορφανοτροφείο Βόλου, καθώς και ο σύλλογος Αγκαλιά, το Χατζηπατέρειο Ίδρυμα, το Σικιαρίδειο Ίδρυμα και η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» στην Αθήνα.

Race for the Cure
Race for the Cure

Η δράση ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 22/02/2024, με τις επισκέψεις στα ιδρύματα της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, στα οποία συμμετείχαν και εθελοντές της ομάδας της Πλαίσιο, «Πλάι σου», συνεισφέροντας στην παράδοση των προϊόντων.